Posts by [H]auntjemima

1) Message boards : Number crunching : Tahiti gpus and memory issues (Message 2726)
Posted 5 May 2020 by [H]auntjemima
Post:
Thanks Eric, never thought about the driver version causing me headaches. I will try some older versions.
2) Message boards : Number crunching : Tahiti gpus and memory issues (Message 2721)
Posted 5 May 2020 by [H]auntjemima
Post:
You can use this as a reference. I left it running for a bit, I was "lucky" enough to get some failures before it killed my system.

https://numberfields.asu.edu/NumberFields/result.php?resultid=81380141
3) Message boards : Number crunching : Tahiti gpus and memory issues (Message 2720)
Posted 5 May 2020 by [H]auntjemima
Post:
Just to start off, I am running all Tahiti gpus. I have a 280x, 7950's and 7970's. These cards support OpenCL 1.2.

When running a task, it will quickly use all of my ram (up to 32gb, my highest system). When it runs out of memory it will then use my page file in windows which brings my disk up to 100% and it does this until it crashes the system. I have tested this on three separate systems, same types of cards.

I changed my boinc settings to use no more than 50% of my memory, but it still does the same thing.

Is my card not supported?
4) Message boards : News : GPU app - beta version for linux nvidia (Message 2304)
Posted 26 Mar 2019 by [H]auntjemima
Post:
There is only one GPU in the Top Computers list older than the Maxwell series successfully crunching the GPU WUs. It is a GTX 780. My GTX 1050 Ti has an average run time 20% faster than the GTX 780 and it uses less than half the electricity. Time to consider upgrading those Kepler and Fermi GPUs.


Regardless of the cards I am running, or the power you think I use, the card is compute 3.0 capable AND is running 418.56 drivers. It should work.
5) Message boards : News : GPU app - beta version for linux nvidia (Message 2301)
Posted 26 Mar 2019 by [H]auntjemima
Post:
lol, I have cuda 10.1 and newer drivers and still no beuno. I guess I will wait for the OpenCL version.
6) Message boards : News : GPU app - beta version for linux nvidia (Message 2297)
Posted 26 Mar 2019 by [H]auntjemima
Post:
Soooo, should I just give up trying on my 760 GTX? I read there are some issues on the 6xx series of cards, but does that extend to 7xx as well?
7) Message boards : News : GPU app - beta version for linux nvidia (Message 2288)
Posted 26 Mar 2019 by [H]auntjemima
Post:
So it would appear 6xx cards have a problem with the gpu app. Most everyone with issues has that in common.


I am running a 7xx card.
8) Message boards : News : GPU app - beta version for linux nvidia (Message 2281)
Posted 26 Mar 2019 by [H]auntjemima
Post:
100 tasks all computation error, besides the ones I was able to abort before they did. All compute error immediately.. output is below.

<core_client_version>7.6.31</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
process exited with code 1 (0x1, -255)
</message>
<stderr_txt>
Setting GPU device number 0.
CHECKPOINT_FILE = wu_sf5_DS-15x11_Grp91994of800000_checkpoint.
Checkpoint Flag = 0.
Reading file ../../projects/numberfields.asu.edu_NumberFields/sf5_DS-15x11_Grp91994of800000.dat
K = x^2 + 5
S = [2, 5]
Disc Bound = 320000000000000
Skip = (P^4)*(Q^5)
Num Congruences = 5
SCALE = 1.000000
|dK| = 20
Signature = [0,1]
Opening output file ../../projects/numberfields.asu.edu_NumberFields/wu_sf5_DS-15x11_Grp91994of800000_0_r891750085_0
Now starting the targeted Martinet search:
Error code 700: an illegal memory access was encountered file polDiscTest_gpuCuda.cu line 415.
polDisc Test had an error. Aborting.

</stderr_txt>
]]>
9) Message boards : News : GPU app - beta version for linux nvidia (Message 2280)
Posted 26 Mar 2019 by [H]auntjemima
Post:
lol, at least you guys are getting tasks. I just keep getting "got 0 new tasks".

I disabled cpu tasks, just to test the GPU versions. I am running driver 418.56 AND I have a compute 3.0 card. Are there any tasks or am I configured incorrectly?


There should be plenty of tasks available. And I see no reason why the scheduler would not give you work.

Is the 3.01 executable in your project directory? I had the same problem last night, where I had the old 3.00 executable and it wouldn't download the new exe or send new tasks...but it eventually started working.


It isnt downloading any master file at all. I reset the project and even tried removing and then adding it back. Folder remains empty and tells me the same issue as above. 0 tasks sent.

edit: Let me clarify... initially there was a 2.12 file in there, and I removed it and then reset the project. Since then, no new file has appeared.

edit2: waited the 3 minute requirement, clicked update and got 100 tasks. Thanks!
10) Message boards : News : GPU app - beta version for linux nvidia (Message 2278)
Posted 26 Mar 2019 by [H]auntjemima
Post:
lol, at least you guys are getting tasks. I just keep getting "got 0 new tasks".

I disabled cpu tasks, just to test the GPU versions. I am running driver 418.56 AND I have a compute 3.0 card. Are there any tasks or am I configured incorrectly?


It seems like the 760 should be able to receive tasks. The app is Linux only so the 210 won't work. And it's to old.


Yeah, the 760 is the only one I'm using for it. The 210 does nothing. And in fact has never worked for BOINC ever lol
11) Message boards : News : GPU app - beta version for linux nvidia (Message 2275)
Posted 26 Mar 2019 by [H]auntjemima
Post:
lol, at least you guys are getting tasks. I just keep getting "got 0 new tasks".

I disabled cpu tasks, just to test the GPU versions. I am running driver 418.56 AND I have a compute 3.0 card. Are there any tasks or am I configured incorrectly?





Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2021 Arizona State University